Тактика дій підрозділів поліції особливого призначення під час забезпечення публічної безпеки та проведення спеціальних поліцейських операцій - Кірюхін, Ігор Анатолійович; Kiriukhin, Ihor A.; Костєв, Степан Володимирович; Kostiev, Stepan V. (Одеса : Фенікс, 2026)
Сучасні умови функціонування правоохоронної системи України характеризуються підвищеним рівнем криміногенних загроз, а також особливостями правового режиму воєнного стану. У цих умовах значно зростає роль підрозділів Національної поліції, зокрема підрозділів поліції особливого призначення, які виконують завдання щодо забезпечення публічної безпеки, припинення правопорушень та участі у спеціальних поліцейських операціях.
Кірюхін І. А., Костєв С. В. Тактика дій підрозділів поліції особливого призначення під час забезпечення публічної безпеки та проведення спеціальних поліцейських операцій. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 44-46. URL: https://doi.org/10.32837/11300.32949
Keywords: працівник поліції; тактика; спеціальна тактика; спеціальна тактична опера- ція; управління алгоритм; модель поліцейської тактики; Police officer; Tactics; Special tactics; Special tactical operation; management; Standard Operating Procedure; Police tactics model