Гуманістичні ідеї в романі "Людина біжить над прірвою" І. Багряного - Привалова, С. П.; Привалова, Світлана Павлівна; Privalova, S. P. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню гуманістичних ідей в романі «Людина біжить над прірвою» І. Багряного, зокрема вияву людяності й високої духовності інженера-архітектора Максима Колота навіть за надзвичайних життєвих обставин в умовах тоталітарної дійсності.

The article is devoted research of humanistic ideas in the novel "The man runs over the precipice" by I. Bahriany, in particular to the display of humaneness and high spirituality of engineer-architect Maksim Kolot even under extraordinary vital circumstances in the conditions of totalitarian reality.
Привалова С. П. Гуманістичні ідеї в романі "Людина біжить над прірвою" І. Багряного / С. П. Привалова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 114-117.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; гуманістичні ідеї; людяність; духовність; високогуманна особистість; humanism ideas; humaneness; spirituality; high-humane personality