Адвокат в гражданском процессе - Стоянова, Ю. А. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджено законодавство, яке регулює участь адвоката у цивільному процесі України. Проаналізовано діяльність адвокатів як правового інституту, який стоїть на захисті прав і громадян нашої країни.
Стоянова Ю. А. Адвокат в гражданском процессе / Ю. А. Стоянова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.387-389.
Keywords: суд; адвокат; правосуддя; права громадян; цивільний процес; представництво; судовий захист; права адвоката