Персональні дані як предмет крадіжки: європейський вимір - Пімонов, Г. П. (Одеса, 2016)
У статті проведено дослідження такого питання: персональні дані як предмет крадіжки, через призму європейського виміру. Обгрунтовано необхідність удосконалення вже існуючої законодавчої бази в частині дисциплінарних та інших санкцій для посилення захисту та запобігання витоку такої інформації, як персональні дані.
Пімонов Г. П. Персональні дані як предмет крадіжки: європейський вимір / Г. П. Пімонов // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 188-193.
Keywords: кримінальна відповідальність; неправомірне посягання; об'єкт посягання; персональні дані; цивільна відповідальність; Конвенція про захист прав людини та основоположних свобод; Європейський суд з прав людини