Міжнародне співробітництво у сфері покарання неповнолітніх - Березовська, Н. Л.; Березовская, Н. Л.; Berezovska, N. L. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
В статті проведений загальний аналіз міжнародно-правового законодавства щодо покарання с неповнолітніх. Співвідносяться положення діючого кримінального законодавства та міжнародно-правових актів щодо покарання неповнолітніх.
Березовська Н. Л. Міжнародне співробітництво у сфері покарання неповнолітніх / Н. Л. Березовська // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 64 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 559-567.
Keywords: покарання неповнолітніх; міжнародне співробітництво; порівняння норм міжнародного і національного права щодо покарання неповнолітніх; наказание несовершеннолетних; международное сотрудничество; сравнение норм международного и национального права о наказании несовершеннолетних; punishmentof juveniles; international cooperation; comparison of internationaland national lawon the punishmentof minors