Проблемні питання прокурорського нагляду за виконанням законів при провадженні в справах про адміністративні правопорушення - Драговоз, Василь Васильович (My University, 2009)
В рамках данной научной статьи исследуются и освещаются некоторые проблемные вопросы осуществления прокурором надзором за исполнением законов при производстве в делах об административных правонарушениях и осуществляется поиск возможных путей их решения.

This research article covers several topical issues of prosecutorial super- vision over observation of laws during procedure in administrative violation cases and ﬁ nds possible ways to resolve them.
Драговоз В.В. Проблемні питання прокурорського нагляду за виконанням законів при провадженні в справах про адміністративні правопорушення / В.В. Драговоз // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (керівник авт. кол.), Л. І. Кормич (ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; ОНЮА, Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса, 2009. – Вип. 37. – С. 207-213.
Keywords: прокурорський нагляд; виконання законів; адміністративні правопорушення; провадження у справах про адміністративні правопорушення; прокурорский надзор; исполнение законов; административные нарушения; производство по делам об административных правонарушениях; prosecutorial supervision; compliance with laws; Administrative violations; proceedings in cases of administrative offenses