Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови» для студентів 2 курсу денної форми навчання факультету лінгвістики та перекладу - Кабанцева, Надія Вікторівна; Рожелюк, Ірина Ярославівна; Горицька, Олена Вікторівна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2024)
Надані методичні вказівки містять рекомендації та опорний матеріал для самостійної роботи студентів 2 курсу факультету лінгвістики та перекладу з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови».
Кабанцева Н. В. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови» для студентів 2 курсу денної форми навчання факультету лінгвістики та перекладу / Н. В. Кабанцева, І. Я. Рожелюк, О. В. Горицька. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2024. - 42 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28414
Keywords: граматика англійської мови; оволодіння лексичними, граматичними семантичними, фонологічними, орфоепічними нормами іноземної мови; викладання іноземною мовою; граматичні лексичні та фонетичні мовні одиниці