Забезпечення приватних та публічних інтересів у шлюбному договорі - Катренко, Анастасія Андріївна (Одеса, 2018)
Головною метою цієї роботи є аналіз особливостей забезпечення приватних та публічних інтересів у шлюбному договорі учасниками сімейних правовідносин. Крім того, у статті досліджується та з’ясовується поняття, правова природа, особливості суб’єктного складу шлюбного договору, а також визначається співвідношення приватних та публічних інтересів в сфері договірного регулювання сімейноправових відносин.
Катренко А. А. Забезпечення приватних та публічних інтересів у шлюбному договорі / А. А. Катренко // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 28. – С. 97-101.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; подружжя; правовий захист; правове регулювання; розірвання шлюбу; правові наслідки; розподіл майна; гарантії реалізації прав; правовий статус; spouses; legal protection; legal regulation; divorce; legal consequences; division of property; guarantees of the realization of rights; legal status