Тенденції кримінальної політики України та деякі інститути сучасного законодавства - Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, Вячеслав Алексеевич; Tuljakov, Vjacheslav (My University, 2013)
Main tendencies of modern criminal policy as taxonomy of criminal delicts and humanization of responsibility are analyzed in this article. Theoretical model of new Criminal code and separate types of criminal measures are proposed.
Туляков В. О. Тенденції кримінальної політики України та деякі інститути сучасного законодавства / В. О. Туляков // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2013. – Т. 13. – С. 92-102.
Keywords: кримінальна політика; криміналізація; кримінально-правові заходи; спеціальна конфіскація; помилування; уголовная политика; криминализация; уголовно-правовые меры; специальная конфискация; помилование; criminal policy; criminalization; criminal-legal measures; special confiscation; mercy