Дисертація на спеціальну тему (2) - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Спеціалізована вчена рада зі спеціальними правами Національного університету «Одеська юридична академія» з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Право» за спеціальністю «Право» утворено відповідно до Наказу НУ "ОЮА" №1ДСК від 02.10.2023 "Про утворення разової спеціалізованої вченої ради зі спеціальними правами для присудження ступеня доктора філософії".
Спеціалізована вчена рада зі спеціальними правами Національного університету «Одеська юридична академія» з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Право» за спеціальністю «Право» утворено відповідно до Наказу НУ "ОЮА" №1ДСК від 02.10.2023 "Про утворення разової спеціалізованої вченої ради зі спеціальними правами для присудження ступеня доктора філософії".