Зіставний аналіз фразеологічних одиниць із компонентом "плече" в східнослов'янських та західногерманських мовах - Хмара, В. В.; Khmara, V. V. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті пропонується зіставний аналіз соматичних фразеологічних одиниць із компонентом «плече» на базі російської, української, німецької та англійської мов із метою показати семантичні особливості, ізоморфні та аломорфні риси в чотирьох лінгвокультурах.
Хмара В. В. Зіставний аналіз фразеологічних одиниць із компонентом "плече" в східнослов'янських та західногерманських мовах / В. В. Хмара // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 287-290.
Keywords: зіставний аналіз; культура; фразеологізм; сопоставительный анализ; фразеологизм; comparative analysis; culture; phraseological units