Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» Стрелковська Ірина Вікторівна. 2. Стрелковська І. В., Григор’єва Т. І., Паскаленко В. М. Теорія ймовірностей та математична статистика : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів. 3. Стрелковська І.В., Паскаленко В.М. Математична статистика : навчальний посібник
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32446