Проблеми застосування законодавства про банківську таємницю на практиці - Казаков, Ю. Ю.; Kazakov, Y. Y. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена розгляду актуальних питань, пов'язаних зі зміною, а саме підвищенням, вимог сучасних умов розвитку національної та міжнародної економіки держави, стрімкого посилення розвитку міжнародної взаємодії нового значення набувають аспекти регуляції банківської діяльності, а саме організація та забезпечення її функціонування. Дана стаття присвячена саме практичній стороні застосування законодавства про банківську таємницю як зі сторони захисту конфиденційності даних, так і з метою запобігання використанню зі злочинними намірами.
Казаков Ю. Ю. Проблеми застосування законодавства про банківську таємницю на практиці / Ю. Ю. Казаков // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 470-477.
Keywords: банківська таємниця; законодавство про банківську таємницю; інформація; банковская тайна; законодательство о банковской тайне; информация; bank secrecy; information; laws on banking secrecy