Оперативно-розшукова діяльність: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять (для здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра з галузі знань К «Безпека та оборона» за спеціальністю К9 «Правоохоронна діяльність») - Албул С. В.; Цехан Д. М.; Мурашко А. С.; Албул Сергій Володимирович; Albul Serhii V.; Tsekhan Dmytro M.; Цехан Дмитро Миколайович; Мурашко Анастасія Сергіївна; Murashko Anastasiia S. (Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Видання містить методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність» для здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра з галузі знань К «Безпека та оборона» за спеціальністю К9 «Правоохоронна діяльність». Надано тематичний план навчальної дисципліни, розкрито форми та методи роботи на практичних заняттях (перелік запитань, практичні та тестові завдання), перелік питань для підсумкового контролю та список рекомендованих джерел.
Оперативно-розшукова діяльність: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять (для здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра з галузі знань К «Безпека та оборона» за спеціальністю К9 «Правоохоронна діяльність») / Уклад.: С. В. Албул, Д. М. Цехан, А. С. Мурашко. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025. – 48 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30895
Keywords: Оперативно-розшукова діяльність; ОРД; розшук; operational and investigative activities; criminal police