Конспект лекцій з дисципліни «Мультимедійні системи» для здобувачів вищої освіти «Інформаційні технології» - Задерейко, Олександр Владиславович; Оріхівська О. Г. (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Розглянуто основні технологічні і практичні аспекти використання мультимедійних технологій. Містить теоретичний матеріал, який може бути використано для виконання лабораторних та самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Призначено для студентів з метою закріплення теоретичного матеріалу і підготовки до лабораторних та самостійних занять з дисципліни «Мультимедійні системи».
Конспект лекцій з дисципліни «Мультимедійні системи» для здобувачів вищої освіти «Інформаційні технології» / Уклад.: Задерейко О. В., Оріхівська О. Г. – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 116 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29024
Keywords: мультимедіа системи та технології; аналогова інформація; цифрова інформація; растрова та векторна графіка; ефекти при аудіо та відео; створення мультимедіа продуктів