Інновації та науково-педагогічні дослідження в сфері вищої освіти: методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти з навчальної дисципліни «Педагогіка вищої школи» - Татарнікова, Анжелика Анатоліївна; Цокур, Ольга Степанівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024)
Електронні методичні рекомендації спрямовані на вдосконалення способів управління й оцінювання якості самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти з навчальної дисципліни «Педагогіка вищої школи» шляхом здійснення належного інструктивно-методичного супроводу їхньої підготовки до семінарських занять, зокрема конкретизації способів навчально-пізнавальної та самостійно-дослідницької діяльності під час виконання індивідуальних завдань та засвоєння змісту означеної навчальної дисципліни.
Татарнікова А. А. Інновації та науково-педагогічні дослідження в сфері вищої освіти : метод. реком. з організації самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти з навчальної дисципліни «Педагогіка вищої школи» / А. Татарнікова, О. С. Цокур. - Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. - 54 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28859
Keywords: специфіка інновацій у сфері вищої освіти; концептуальні аспекти формування європейського освітнього й дослідницького простору; особливості інноваційної політики України та зарубіжних країн; сучасні університети країн Європи; Америки та Азії; методологічні засади наукознавства; принципи та методи науково-педагогічного дослідження; сучасні способи пошуку інформації та роботи з науково-педагогічними та статистичними джерелами