Висловлювання адвоката щодо війни з Російською Федерацією в мережі інтернет крізь призму професійної етики - Малюта, В. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті проаналізовано та обгрунтовано питання висловлювання адвоката щодо війни з Російською Федерацією в мережі інтернет крізь призму професійної етики.
Малюта В. В. Висловлювання адвоката щодо війни з Російською Федерацією в мережі інтернет крізь призму професійної етики / В. В. Малюта // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 386-388.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; мережа інтернет; професійна етика; військова агресія РФ; Правила адвокатської етики