Роль політичного психолога в сучасному світі - Гордієнко, К. О. (Одеса, 2017)
У статті здійснено аналіз ролі політичної психології в сучасному світі. Простежено загальну логіку становлення та розвитку цієї галузі наукового знання. Охарактеризовано сучасний стан вітчизняних політико-психологічних досліджень у контексті світових наукових пріоритетів.
Гордієнко К. О. Роль політичного психолога в сучасному світі / К. О. Гордієнко // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 189-191.
Keywords: політична психологія; політико-психологічна думка; логіка розвитку науки; інституціоналізація політичної психології; світові тенденції