Управління ІТ-проєктами : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення - Жигулін, Олександр Андрійович (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Управління ІТ-проєктами» розроблено відповідно до навчального плану спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення. Матеріали складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Їх актуальність і підвищення ступеня засвоєння забезпечується використанням штучного інтелекту, методів доповненої й уявної реальності. Призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету.
Жигулін О. А. Управління ІТ-проєктами [Електронне видання] : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення / О. А. Жигулін ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. – 21 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32424
Keywords: ІТ-проєктування; дослідження вимог споживача; профіль і задоволення нужд споживача; аналіз конкурентів; конкурентоспроможність; планування продажів та виробництва; «вузькі місця» операційного циклу; ефективність ІТ-проєкту; сталість розвитку бізнесу; коригування неефективного бізнес процесу; бенчмаркінг в ІТ-проєктуванні