Спосіб лікування гнійно-запальних захворювань щелепно-лицевої ділянки : Патент України на корисну модель - Барило, Олександр Семенович; Барило, О. С.; Barylo, Oleksandr S. (Укрпатент, 2004)
Корисна модель відноситься до медицини, стосується нових технологій лікування на основі озонотерапії і іонів срібла, які мають високу раноцілющу здатність, і може бути використана у гнійній щелепно-лицевій хірургії.
Пат. України на корисну модель № 3871, МПК A 61 B 17/00, A 61 L 101/10. Спосіб лікування гнійно-запальних захворювань щелепно-лицевої ділянки / О. С. Барило ; заявник і патентовласник Вінниц. нац. мед. ун-т ім. М. І. Пирогова. – № 2004 0402754 ; заявл. 15.04.2004 ; опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12. – 3 с.
Keywords: щелепно-лицева хірургія; озонотерапія; бактерицидні озонові розчини; гнійно-запальний процес; патент; Research Subject Categories::MEDICINE