Вогнева підготовка метод. рекомендації для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра в галузі знань 26 «Цивільна безпеека» за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» - Холод О. В.; Салик В. В.; Кірюхін І. А.; Костєв С. В. (Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра, які навчаються за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» галузі знань 26 «Цивільна безпека». Матеріали спрямовані на формування та вдосконалення практичних умінь і навичок з вогневої підготовки, необхідних для законного, безпечного та ефективного застосування вогнепальної зброї під час виконання службових завдань у повсякденних і екстремальних умовах. Методичні рекомендації містять завдання до практичних занять і самостійної роботи, що забезпечують системне засвоєння навчального матеріалу дисципліни «Вогнева підготовка» та формування стійких професійних компетентностей майбутніх працівників правоохоронних органів.
Вогнева підготовка : метод. рекомендації для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра в галузі знань 26 «Цивільна безпеека» за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» / О. В. Холод, В. В. Салик , І. А. Кірюхін , С. В. Костєв - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025. - 60 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.32326
Keywords: вогнева підготовка; fire training; вогнепальна зброя; firearms