Інтелектуальні системи захисту інформації в кіберпросторі : навчально-методичні рекомендації - Василенко, Микола Дмитрович; Василенко, М. Д.; Василенко, Николай Дмитриевич; Vasylenko, Mykola D.; Рачук, Валерій Олександрович; Рачук, В. О.; Рачук, Валерий Александрович; Rachuk, Valerii O.; Слатвінська, Валерія Миколаївна; Слатвінська, В. М.; Слатвинская, Валерия Николаевна; Slatvinska, Valeriia M. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Інтелектуальні системи захисту інформації в кіберпросторі» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань для самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Інтелектуальні системи захисту інформації в кіберпросторі» надасть знання і навички студентам щодо розуміння та використання інтелектуальних систем захисту інформації в кіберпросторі в умовах широкого використання сучасних інформаційних технологій. Матеріали призначені для студентів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «кібербезпека».
Василенко М. Д. Інтелектуальні системи захисту інформації в кіберпросторі : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) [Електронне видання] / М. Д. Василенко, В. О. Рачук, В. М. Слатвінська ; кафедра кібербезпеки НУ «ОЮА». - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. - 32 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology