Види внутрішньоорганізаційних процедур в органах місцевого самоврядування - Осауленко, С. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті зазначено, що місцеве самоврядування відіграє значну роль в системі управлінських публічно-владних відносин. Проаналізовано питання удосконалення внутрішньої організації органів місцевого самоврядування, які набувають особливого значення в період політичних, економічних, соціальних перетворень в країні. В статті досліджено існуючі проблеми по цьому питанню.
Осауленко С. В. Види внутрішньоорганізаційних процедур в органах місцевого самоврядування / С. В. Осауленко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.16 -18.
Keywords: органи місцевого самоврядування; ефективність; суб'єкти; нормативно-правові акти; внутрішньоорганізаційна діяльність органів місцевого самоврядування