Фермером може стати кожен? Про правові аспекти проблеми - Годованюк, Андрій Йосипович; Годованюк, Андрей Иосифович; Godovanjuk, Andrej (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The analysis of modern legislation which regulates relations in a farm is conducted in the article. The separate problems related to the creation of the farm are exposed.
Годованюк А. Й. Фермером може стати кожен? Про правові аспекти проблеми / А. Й. Годованюк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 418-424.
Keywords: фермерське господарство; порядок державної реєстрації; державна підтримка; фермерское хозяйство; порядок государственной регистрации; государственная поддержка; farm; the procedure of the state registration; state support