Фізіологічна та фізична готовність слідчого до професійної діяльності - Пасько, О. М.; Пасько, О. Н.; Pasko, O. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню фізіологічної та фізичної готовності працівників органів досудового розслідування та характеристиці її різновидів відповідно до структурно-логічної моделі слідчого.
Пасько О. М. Фізіологічна та фізична готовність слідчого до професійної діяльності / О. М. Пасько // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 510-515.
Keywords: готовність; структурно-логічна модель; готовность; физическая, физиологическая готовности; структурно-логическая модель; фізична, фізіологічна готовності; readiness; physical; physiological readiness; structural and logical model