Історія держави і права України : Навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», за спеціальністю 081 «Право» на факультеті цивільної та господарської юстиції НУ «ОЮА» - Єфремова, Наталя Володимирівна; Корнієнко, Ірина Валеріївна; Горяга, Оксана Вікторівна (Одеса : Гельветика, 2023)
Навчально-методичні рекомендації складено на основі попередніх видань та згідно зі змінами силабусу навчальної дисципліни 2023 р. Видання містить доопрацьовані навчальні матеріали, оновлені плани практичних занять та список літератури, пояснення щодо змісту самостійної роботи здобувачів та питання до екзамену із зазначеної дисципліни. Видання стане у нагоді всім, хто цікавиться питаннями історії держави і права України
Єфремова Н. В. Історія держави і права України : навч.-метод. рекомендації до вивч. дисц. для здобув. вищої освіти ступеня «бакалавр», за спец. 081 «Право» на факультеті цивільної та господарської юстиції НУ «ОЮА» [ Електронне видання] / Н. В. Єфремова, І. В. Корнієнко, О. В. Горяга. - Одеса : Гельветика, 2023. - 85 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.26788
Keywords: витоки української державності; утворення Давньоруської держави; адміністративно-фінансова реформа княгині Ольги; реформи Володимира Великого; державний лад Київської Русі; звичаєве право; Руська Правда; класифікація злочинів у церковному праві Київської Русі; навчально-методичні рекомендації; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE