Трастовий фонд за Проектом загальної довідкової схеми ( DCFR ) : до питання гармонізації законодавства України та ЄС - Некіт, К. Г.; Некит, Е. Г.; Nekit, K. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Статтю присвячено дослідженню вимог, що ставляться до майна, яке формує трас товий фонд, визначених у DCFR, а також порівнянню цих вимог з аналогічними вимогами, які висуваються українським законодавцем щодо майна, яке передається у довірчу власність.
Некіт К. Г. Трастовий фонд за Проектом загальної довідкової схеми ( DCFR ) : до питання гармонізації законодавства України та ЄС / К. Г. Некіт // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 17 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – C. 271-277.
Keywords: трастовий фонд; довірча власність; траст; майно; активи; трастовый фонд; доверительная собственность; имущество; активы; trust fund; confidential; trust; property; assets