Інформаційні системи та технології : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти галузі знань 07-Управління та адміністрування спеціальності 073-Менеджмент - Чанишев, Р. І.; Чанишев, Рашид Ібрагімович (Одеса : НУ «ОЮА», 2022)
Формування інформаційної культури здобувачів вищої освіти, розкриття можливості використання інформаційних технологій для розв’язування прикладних задач в галузі управління та адміністрування, вивчення інших дисциплін і поглиблення знань шляхом самостійної роботи, надання можливості активного застосовування сучасних інформаційних технологій для виконання і оформлення курсових, кваліфікаційних робіт, закласти основи, необхідні для вивчення дисциплін за спеціальністю 073-Менеджмент. Особлива увага приділяється прищепленню здобувачам вищої освіти практичних навичок із застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в майбутній професійній діяльності. Призначено для здобувачів вищої освіти з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до лабораторних занять та самостійних робіт з дисципліни «Інформаційні системи та технології».
Інформаційні системи та технології : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти галузі знань 07-Управління та адміністрування спеціальності 073-Менеджмент / Уклад. Р.І. Чанишев. - Одеса: НУ «ОЮА», 2022. - 151 с.
Keywords: сучасни інформаційни технології; мережні інформаційні технології; технології мультимедіа; хмарне сховище; хмарні технології; «програмне забезпечення на вимогу» (SaaS); хмарне планувальник завдань; технології Saas; хмарний електронний блокнот; технології SoD; iнформаційно-пошукові системи; процес створення сайту; хмарни текстови редактори; форматування документа; створення структури електронного документа; створення змісту в документі; створення таблиць