Система загальних умов апеляційного провадження - Кіцен, Н. В.; Кицен, Н. В.; Kitsen, N. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено розгляду питань, пов’язаних зі структуруванням системи загальних умов апеляційного провадження, з урахуванням положень нового Кримінального процесуального кодексу України.
Кіцен Н. В. Система загальних умов апеляційного провадження / Н. В. Кіцен // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 347-353.
Keywords: апеляційне провадження; загальні умови апеляційного провадження; предмет апеляційної перевірки; недопустимість «повороту до гіршого»; апелляционное производство; общие условия апелляционного производства; предмет апелляционной проверки; недопустимость «поворота к худшему»; appeal proceedings; general conditions for appeal proceedings; object of appeal inspection; inadmissibility of «change for the worse»