Освітні правовідносини дітей з особливостями розвитку в Україні та США: перспективи та пералелі - Тицька, Я. О. (My University, 2013)
В представленій статті аналізується законодавство щодо навчання дітей з особливостями розвитку. Здійснено порівняння переваг та недоліків інклюзивного навчання в Україні та США.
Тицька Я. О. Освітні правовідносини дітей з особливостями розвитку в Україні та США: перспективи та пералелі / Я. О. Тицька // Правова держава. – 2013. - № 16. – С. 245-250.
Keywords: освітні правовідносини; інклюзивна освіта; дитина з особливостями розвитку; спеціальна освіта