Інтегровані маркетингові комунікації : навчально-методичний посібник - Грушевська, Юлія Андріївна; Грушевська, Ю. А.; Грушевская, Юлия Андреевна; Hrushevska, Yuliia A. (Одеса : НУ «ОЮА», 2021)
Навчально-методичний посібник розроблено для студентів денної форми навчання у галузі знань 06 «Журналістика», спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» з метою дати систематизовані знання про систему маркетингових комунікацій організації, визначити основні теоретичні поняття і відпрацювати навички їх використання при аналізі явищ і процесів у сфері просування, сформувати уміння і навички планування маркетингових комунікацій організації. Навчально-методичний посібник містить навчальний план та структуру курсу, лекції, плани практичних занять, теми для самостійної роботи та реферативних робіт, питання для підсумкового контролю знань і вмінь студентів, список рекомендованої літератури тощо.
Грушевська Ю. А. Інтегровані маркетингові комунікації : навчально-методичний посібник для студентів денної форми навчання у галузі знань 06 «Журналістика», спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» / Ю. А. Грушевська. – Одеса : НУ «ОЮА», 2021. – 100 с. Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.14941
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies