До питання добровільної відмови учасників організованої групи - Невідома, Н. В. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена питанню добровільної відмови учасників організованої групи. На підставі положень КК запропоновані як загальні, так і спеціальні правила кваліфікації злочинів, вчинених співучасниками (співучасть у злочинах, невдале діяння співучасників, добровільна відмова співучасників тощо).
Невідома Н. В. До питання добровільної відмови учасників організованої групи / Н. В. Невідома // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 53-59.
Keywords: злочин; добровільна відмова; співучасники злочину; кримінальне право; кваліфікація злочинів; межі ставлення у вину