Приватноправові засади в кримінальному законодавстві та доктрині - Поліщук, О. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті визначено диспозитивність як принцип кримінального права, окреслено її зміст, законодавче підгрунтя та зв'язок з іншими кримінально-правовими принципами. Надано авторське визначення принципу диспозитивності в кримінальному законодавстві.
Поліщук О. М. Приватноправові засади в кримінальному законодавстві та доктрині / О. М. Поліщук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.230-232.
Keywords: приватні засади; принцип диспозитивності; диспозитивний правовий режим; принципи кримінального права