Насилие в семье и преступления несовершеннолетних - обратная связь - Данильченко, И. Р. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття розкриває проблемні питання насилля в сім'ї та злочини неповнолітніх - зворотній зв'язок пов'язаний з механізмом цього питання. Зазначено, що проблематика забезпечення адекватних способів захисту сім'ї і неповнолітніх від злочинних зазіхань, в тому числі за допомогою кримінально-правових засобів, є більш чим актуальною.
Данильченко И. Р. Насилие в семье и преступления несовершеннолетних - обратная связь / И. Р. Данильченко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.284-285.
Keywords: насильство; сім'я; попередження злочинності; неповнолітні; механізм злочинної поведінки; міжнародні правові акти; кримінальне законодавство