Методологічні ідеї теорії кримінально-процесуальних функцій - Гловюк Ірина Василівна; Гловюк Ирина Васильевна; Glovyuk Iryna V. (My University, 2012)
Статтю присвячено розгляду методологічних ідей теорії кримінально-процесуальних функцій. Критично проаналізовано деякі сформульовані в доктрині методологічні правила цієї теорії. Викладено авторське бачення системи методологічних ідей теорії кримінально-процесуальних функцій.

В статье рассматриваются методологические идеи теории уголовно-процессуальных функций. Критически проанализированы некоторые сформулированные в доктрине методологические правила этой теории. Изложено авторское видение системы методологических идей теории уголовно-процессуальных функций.

The article reviews the methodological ideas of the criminal procedural functions. Some doctrinal methodological rules of the theory have been analyzed. The author’s view of the methodological ideas of the criminal procedural functions system has been given.
Гловюк І. В. Методологічні ідеї теорії кримінально-процесуальних функцій / І. В. Гловюк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. – С. 566-574.
Keywords: методологічна ідея; кримінально-процесуальна функція; змагальність; функція кримінального процесу; функція кримінально-процесуального права; методологическая идея; уголовно-процессуальная функция; функция уголовного процесса; функция уголовно-процессуального права; a methodological idea; criminal procedural function; the function of the criminal procedure; the function of the criminal procedure law