Цивільно-правове регулювання медичних відносин в умовах війни : матеріали Всеукраїнського круглого столу (м. Одеса, 15 листопада 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2024)
У збірнику містяться матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем цивільно-правового регулювання медичних відносин, які були оприлюднені на Всеукраїнському круглому столі «Цивільно-правове регулювання медичних відносин в умовах війни» 15 листопада 2024 р. в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення громадськості з дослідженнями науковців у сфері медичного права і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.
Цивільно-правове регулювання медичних відносин в умовах війни : матер. Всеукр. кругл.столу (Одеса, 15 листоп. 2024 р.) [Електронне видання] / за ред.: Є. Харитонова, Ю. Кривенко ; уклад.: Ю. Кривенко, Є. Лешкова ; НУ «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 74 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29346; https://doi.org/10.32837/11300.29346
Keywords: регулювання медичних відносин, телемедицина в Україні, державні комунальні заклади охорони здоровʼя, проблеми посмертної трансплантації в умовах воєнного стану, правове регулювання перевезення пасажирів, самозахист приватного життя пацієнта, евтаназія як немайнове право