Заповідальне покладення або право заповідача покласти на спадкоємців інші обов'язки - Цибульська, Ольга Юріївна; Цибульская, Ольга Юрьевна; Tsybulska, Olha Yu. (My University, 2016)
В статті досліджуються питання, пов’язані з особливостями виникнення, здійснення та захисту прав, що виникають внаслідок встановлення в заповіті конструкції заповідального покладення. Визначається сутність права заповідача покласти на спадкоємців інші обов’язки.

В статье исследуются вопросы, связанные с особенностями возникновения, осуществления и защиты прав, возникающих в результате установления в завещании конструкции завещательного возложения. Определяется сущность права завещателя возложить на наследников другие обязанности.

The questions, related to the features of origin, realization and protection of rights arising up as a result of establishment in the testament of construction of testamentary layingon, are investigated in the article. Essence of right for a testator to lay other duties on heirs is determined.
Цибульська О. Ю. Заповідальне покладення або право заповідача покласти на спадкоємців інші обов'язки / О. Ю. Цибульська // Часопис цивілістики. – 2016. – Вип. 20. – С. 103-106.
Keywords: спадкування; заповіт; заповідальні розпорядження; вигодонабувач; спадкоємець за заповітом; зобов’язання; наследование; завещание; завещательные распоряжения; выгодоприобретатель; наследник по завещанию; обязательство; inheritance; testament; testamentary orders; remunerative receiver; beneficiary under wil; obligation