Національна академія наук України - ключовий суб'єкт наукової діяльності в Україні - Христинченко, Н. П.; Hristinchenko, N. P. (Христинченко Н. П. Національна академія наук України - ключовий суб'єкт наукової діяльності в Україні / Н. П. Христинченко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 307-312., 2014)
У статті здійснюється розгляд поняття «суб'єкт наукової діяльності», зокрема, досліджується Національна академія наук України як суб'єкт наукової діяльності, розкриваються її структурні підрозділи, мета та завдання, визначаються основні напрями удосконалення правового регулювання її роботи.
Христинченко Н. П. Національна академія наук України - ключовий суб'єкт наукової діяльності в Україні / Н. П. Христинченко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 307-312.
Keywords: суб'єкт наукової діяльності; Національна академія наук України; субъект научной деятельности; Национальная академия наук Украины; subject of scientific activity; the National Academy of Sciences of Ukraine