Контролюючі органи та органи стягнення: поняття та компетенція - Беспалова, А. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена аналізу системи та компетенції контролюючих органів та органів стягнення. Визначено важливість вирішення питання щодо визначення статусу та розмежування компетенції контролюючих органів та органів стягнення, їхнього місця в ієрархії органів виконавчої влади, такі недоліки потребують усунення.
Беспалова А. О. Контролюючі органи та органи стягнення: поняття та компетенція / А. О. Беспалова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.101-102.
Keywords: контролюючі органи; органи стягнення; Державна податкова служба; податковий примус; відповідальність; компетенція