Поняття, соціально-економічна та юридична природа особистого селянського господарства - Середа, О. С.; Алексейчук, К. А. (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджено соціально-економічну та юридичну природу особистих селянських господарств. Визначено природу та перспективи їх подальшого функціонування.
Середа О. С., Алексейчук К. А. Поняття, соціально-економічна та юридична природа особистого селянського господарства / О. С. Середа., К. А. Алексейчук // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 170-172.
Keywords: Земельний кодекс України; особисті селянські господарства; аграрна економіка; сільські території