Формування цифрової культури як чинник стійкості суспільства до гібридних загроз - Завгородня, Юлія Володимирівна; Сушко, Анатолій Іванович; Завгородня, Ю. В.; Сушко, А. І. (Одеса : Фенікс, 2026)
Формування цифрової культури стає ключовим чинником підвищення стійкості суспільства в умовах сучасних гібридних загроз. Цифрова трансформація проникає у всі сфери життя, забезпечуючи не лише автоматизацію процесів, а й інтеграцію інноваційних рішень, орієнтованих на потреби громадян та реагування на виклики інформаційного середовища. Використання цифрових платформ, онлайн-сервісів, інтелектуальних технологій і цифровізація освітніх та культурних практик формує нову основу для розвитку суспільства та підвищення його адаптивності до загроз
Завгородня, Ю. В., Сушко А. І. Формування цифрової культури як чинник стійкості суспільства до гібридних загроз. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 345-347 . URL: https://doi.org/10.32837/11300.33130
Keywords: цифрова культура; гібридні загрози; цифрова грамотність; суспільна стійкість; медіаграмотність; digital culture; hybrid threats; digital literacy; social resilience; media literacy