Розділ 10. Договори психологічної допомоги в умовах гібридної війни - Адамова Олена; Адамова О. С.; Адамова Олена Семенівна; Adamova Olena S. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Досліджено концептуальні засади договорів психологічної допомоги, що включають їх правову природу, предмет, сторони та особливості укладення, а також правову характеристику та специфіку їх виконання в умовах гібридної війни. Аналіз цих аспектів дозволяє визначити оптимальні шляхи вдосконалення нормативно-правового регулювання договорів психологічної допомоги, встановити ефективні механізми захисту прав сторін цих договорів, а також сприяти формуванню стійкої системи психологічної допомоги, здатної вирішувати проблеми, які викликані умовами гібридної війни.
Адамова О. Розділ 10. Договори психологічної допомоги в умовах гібридної війни / Олена Адамова // Актуальні проблеми регулювання майнових і немайнових відносин в умовах гібридної війни через призму людиноцентричної цивілістики : колективна монографія / за заг. ред. професорів: Є. Харитонова, О. Харитонової, І. Давидової, О. Сафончик. - Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. - C. 340-372 - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29662
Keywords: цивільне право; договір психологічної допомоги; ознаки договору психологічної допомоги; особливості виконання договорів психологічної допомоги; психологічна допомога; види психологічної допомоги; психологічне здоров'я; охорона психічного здоров'я; гібридна війна; civil law; psychological assistance contract; signs of a psychological assistance contract; Features of the implementation of psychological assistance contracts; psychological health; mental health care; hybrid war