Зумовленість тактичних операцій етапами розслідування злочинів - Шевчук, В. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито питання зумовленості тактичних операцій етапами розслідування злочинів. Висвітлено зміст організації та планування розслідування злочинів як засобу вирішення тактичних завдань.
Шевчук В. М. Зумовленість тактичних операцій етапами розслідування злочинів / В. М. Шевчук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.429-431.
Keywords: тактичні операції росзлідування злочинів; етапи розслідування; предмет розслідування; криміналістична методика; планування розслідування злочинів