Кримінальна відповідальність адвоката: окремі проблемні аспекти питання - Міцура, Д. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджено підходи до розуміння сутності кримінальної відповідальності адвоката. Розкрито поняття та окремі проблемні аспекти кримінальної відповідальності адвоката.
Міцура Д. В. Кримінальна відповідальність адвоката: окремі проблемні аспекти питання / Д. В. Міцура // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.320-321.
Keywords: адвокат; відповідальність адвоката; кримінальна відповідальність; захист прав і свобод людини і громадянина; юридична відповідальність