Проблема міжетнічних конфліктів в Одеському регіоні (кінець XVIII - середина ХІХ ст.) - Красножон, О. С.; Krasnozhon, O. C. (Одеса : Фенікс, 2015)
Стаття присвячена аналізу міжетнічних відносин та факторів виникнення міжетнічних протиріч Одеського регіону в кінці XVIII – середині ХІХ ст. Розглянуто ключові моменти взаємодії народів і народностей регіону та окреслено їх основні характеристики.
Красножон О. С. Проблема міжетнічних конфліктів в Одеському регіоні (кінець XVIII - середина ХІХ ст.) / О. С. Красножон // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 56. – С. 296-303.
Keywords: міжетнічні відносини та фактори виникнення міжетнічних протиріч Одеського регіону в кінці XVIII – середині ХІХ ст.; взаємодя народів і народностей Одеського регіону; межэтнические отношеня и факторы возникновения межэтнических противоречий Одесского региона в конце XVIII – середине ХІХ вв.; взаимодействие народов и народностей Одесского региона; inter-ethnic relations and factors of ethnic conflict in the Odessa region late XVIII - the middle of the nineteenth century; the interaction of peoples and nations of the Odessa region