Роль института адвокатуры в осуществлении юридической помощи в условиях развития демократического государства - Сердюк, И. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджуються питання ролі інституту адвокатури в здійсненні юридичної допомоги в умовах розвитку демократичної держави. Розкрито проблемні питання цього періоду.
Сердюк И. В. Роль института адвокатуры в осуществлении юридической помощи в условиях развития демократического государства / И. В. Сердюк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.154-156.
Keywords: адвокатура; інститут правової допомоги; права людини; демократична держава; сучасне суспільство; юридична допомога