Професійна етика як моральний орієнтир в діяльності адвоката - Лупу, В. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті з'ясовуються основні причини правопорушень в адвокатській професійній діяльності, які пов'язані насамперед із недотриманням правил адвокатської етики, та запропоновані окремі шляхи їх вирішення. Наголошено на важливості усвідомленого вибору виду діяльності та фахової підготовки правозахисника.
Лупу В. С. Професійна етика як моральний орієнтир в діяльності адвоката / В. С. Лупу // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 382-385.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатська етика; моральні норми; правила; Правила адвокатської етики