Актуальність застосування електронного підпису при здійсненні правочинів та в умовах пандемії COVID-19 - Ленюк, Вікторія Артемівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті розкрито актуальність електронного підпису, який зумовлює розвиток інформаційних технологій в контексті удосконалення законодавства, покращення його класифікації, визначення його видів, ступеню захисту електронного підпису для надання громадянам можливості не втрачати свої можливості щодо участі у правовому житті.
Ленюк В. А. Актуальність застосування електронного підпису при здійсненні правочинів та в умовах пандемії COVID-19 / В. А. Ленюк // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 185-187.
Keywords: пандемія COVID-19; електронний підпис; правочини; інформаційні технології