Використання сучасного Європейського досвіду під час реформування адміністративно-деліктного законодавства України - Дрозд, О. Ю.; Дрозд, А. Ю.; Drozd, O. Y. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті здійснено огляд та аналіз, що торкається проблем реформування адміністративно-деліктного законодавства України як європейської держави та використання сучасного європейського досвіду. Також розглянуто проблеми, що впливають на реформування адміністративно-деліктного законодавства України, досліджено окремі напрями та перспективи його вдосконалення.
Дрозд О. Ю. Використання сучасного Європейського досвіду під час реформування адміністративно-деліктного законодавства України / О. Ю. Дрозд // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 236-243.
Keywords: адміністративно-деліктне законодавство; адміністративна відповідальність; європейський досвід; реформа; административно-деликтное законодательство; административная ответственность; европейский опыт; reform; administrative and tort legislation; administrative responsibility; the European experience