Вимагання в системі злочинів на ринку житлової нерухомості: кримінально-правовий аспект - Дикий, О. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджено та проведено кримінологічну характеристику злочинів, що вчиняються в сфері обороту житлової нерухомості, та розробка на підставі цього заходів попередження злочинності у вказаній сфері.
Дикий О. В. Вимагання в системі злочинів на ринку житлової нерухомості: кримінально-правовий аспект / О. В. Дикий // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.338-339.
Keywords: злочинність; ринок житлової нерухомості; кримінальна практика; вимагання; проблеми; причини злочинності